Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke kortingen bij paasshow Vortkamp

ENSCHEDE - Vortkamp Occasions in Enschede heeft al meer dan 70 jaar ervaring met de verkoop van jonge gebruikte dealer occasions en ook onderhoud en service aan personen auto's en bedrijfswagens. Dankzij rechtstreekse gunstige import uit Duitsland profiteert u van een hoge kwaliteit occasion tegen een zeer gunstige prijs.

Vortkamp Occasions organiseert dit jaar weer een gezellige paasshow op maandag 22 april. Van 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Er zijn dan meer dan 70 jonge occasions te bekijken van de meeste gangbare merken, onder andere Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Uiteraard ontvangt u tijdens de paasshow ook een aantrekkelijke korting op de afleverpakketten. De korting is afhankelijk van uw gekozen auto. Alle auto's met een koopprijs boven de 4.500 euro worden standaard afgeleverd met 6 maanden Bovag garantie, vloeistof- en bandencontrole, tenaamstelling van het kenteken en vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Optioneel kunt u gebruik maken van het uitgebreide Vortkamp afleverpakket, met onder meer een onderhoudsbeurt, professionele reiniging binnen en buiten, bijwerken van de eventuele kleine lakschade zoals krasjes en minimaal 9 maanden APK. Zo bent u zeker van een goede occasion zonder vervelende verrassingen. Tijdens de paasshow bij Vortkamp Occasions kunt u gebruik maken van de gratis en vrijblijvende inruil taxatie van uw huidige auto. ?Bent u op zoek naar een specifieke auto? Vortkamp Occasions kan door middel van een zoekopdracht precies vinden waar u naar op zoek bent.

Hoge kwaliteit
Vortkamp Occasions heeft naast Enschede ook een vestiging in Gronau. Hierdoor zijn zij in staat om dagelijks dealer-onderhouden auto's vanuit Duitsland naar Nederland te leveren. Deze staan bekend om de goede kwaliteit en uitrusting. Alle auto's zijn dealer-onderhouden en beschikken over een onderhoudsgeschiedenis en zijn betrouwbaar qua kilometerstand. Vortkamp Occasions is gevestigd aan de Midzomerweg 3 in Enschede. Bel voor informatie met: 053-74 00 260 of kijk op: www.vortkamp-occasions.nl