Afbeelding
Foto:

Koren Triple One en Inspiration brengen Jesus Christ Superstar

OLDENZAAL - Ik breng u nog even in herinnering: de uitvoering van de musical Jesus Christ Superstar in Oldenzaal. Ik was aanwezig bij enkele repetities, waarbij de prachtige stem van Rutger de Vries mij opviel. Dit was aanleiding voor mij om hem eens op te zoeken.


Ik wilde meer weten van Rutger de Vries en ik wil u als lezer betrekken bij de rol en het zangtalent die Jesus Christus vertolkt waarbij u a.s. zondag betrokken kunt zijn in de Mariakerk in Oldenzaal. Rutger de Vries, geboren in 1979 (40 jaar) ontdekte al op jeugdige leeftijd dat hij mooi kon zingen. Rutger koos na de basisschool voor een opleiding als docent (leraar) aan de PABO. Inmiddels is hij in het onderwijs doorgegroeid en is hij momenteel directeur van de CBS school Wonderwijs. Zijn omgeving kent hem en ook zijn zangtalent.

Geen onbekende
In de Achterhoek en in Twente is hij geen onbekende in de muziek- en theaterwereld. Was zingen eerst als hobby bedoelt, inmiddels is zijn zangtalenten ontdekt, en wel door Ernst Daniel Smid. Hij was destijds de afleveringswinnaar in het TV programma "Una Voice Particolare" Hij werd betiteld als het best bewaarde talent van Winterswijk. Rutger werkt veel samen met koren en orkesten en nu dan a.s zondag in de Mariakerk te Oldenzaal, aanvang 19.30 uur. De entree is gratis en reserveren van een plaats is niet mogelijk. Kom op tijd, dan bent u verzekerd van een plaats. Immers, dit unieke optreden mag u niet missen.

Foto en tekst: Martin Meijerink.
Foto: Rutger de Vries in de gastrol van Jesus van Nazareth