Afbeelding
Foto:

Jacky's Mode: stijlvolle, mooie kleding voor élke vrouw!

ENSCHEDE – Jacky's mode is dé modezaak voor dames met een maatje meer. Het assortiment is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 52. Na 30 jaar ondernemerschap in zowel Oldenzaal als Rijssen heeft Jacky's mode haar plek alweer ruim anderhalf jaar gevonden in Enschede.

Jacky's mode staat bekend om haar ouderwetse persoonlijke benadering, gastvrijheid, een eerlijk advies en goede kwaliteit kleding. Jacky's mode is gevestigd in de Haverstraatpassage (nummer 4) in Enschede. Benieuwd naar het assortiment van Jacky's mode? Jacky's mode is heel regelmatig actief op Facebook en post wekelijks een aantal items van de nieuwe collectie. Ook wordt u via Facebook op de hoogte gehouden op het gebied van nieuwe acties en extra openingstijden.

Modeshow
Bent uw benieuwd naar de collectie? Op 25 april heeft u dé kans om de collectie te aanschouwen onder het genot van een heerlijke kop koffie! Jacky's mode geeft op donderdag 25 april om 19.00 een modeshow bij Doppio Espresso Enschede (Van Loenshof 2). Wilt uw ook komen en zeker zijn van een (zit)plekje? Meld je aan op www.jackysmode.com of stuur een PB via facebook en je bent verzekerd van een plek. De eerste 50 bezoekers (die zich ook aangemeld hebben) kunnen aan het einde van de avond een leuke goodiebag verwachten!