Afbeelding
Foto:

Ontdek het totale wonen bij Blekkenhorst in Delden

DELDEN - U zult met uw ogen knipperen wanneer u de geheel vernieuwde showroom van Blekkenhorst bezoekt. Ontdek de nieuwe collectie in wonen en slapen en laat u inspireren door onze geheel vernieuwde presentatie.

Door toevoeging van moderne kwaliteitsmerken als onder andere Pode, Label, Evidence by Leolux, Harvink en Musterring hebben we de beste merken voor betaalbaar design aan ons assortiment toegevoegd met veelal 5 jaar garantie. Ook op het gebied van lifestyle hebben we de betere merken in huis, met onder andere Keijser & Co, Hofstede Raanhuis, Cartel living. Door de interne verbouwing is de gehele showroom omgebouwd tot een mooie ruime toonzaal waar onze interieuradviseurs u goed kunnen laten zien hoe het bij u thuis er uit kan komen te zien. Door de nieuwe vloeren en wanden met de nieuwste kleuren is het eindresultaat mooi op elkaar afgestemd en gecombineerd.

Service en kwaliteit
In Delden en omstreken is Blekkenhorst Totaalwonen al bijna 85 jaar gevestigd met een compleet assortiment in wonen, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ruim 3.500 vierkante meter inspiratie in meubelen, slaapcomfort, gordijnen, vloerbedekking, pvc, zonwering, verlichting en nog veel meer.

Slaapcomfort
In Haaksbergen is Blekkenhorst Slaapcomfort al meer dan 10 jaar gevestigd. Gespecialiseerd in slapen, met als doel om u het beste maar ook betaalbare slaapcomfort te bieden. Met een goed en eerlijk advies. We hebben een ruime keuze aan boxsprings, houten ledikanten, matrassen, linnenkasten, bed/bad textiel, hoofdkussens, en nog veel meer. We bieden dan ook de service om hoofdkussens en matrassen vrijblijvend uit te proberen. Tevens komen we graag bij u thuis om advies te geven over de bedbodems of grootte van de boxspring. Alles wordt gratis bezorgd en tegen een kleine vergoeding nemen we zelfs uw oude bed weer mee. Levering en bezorging van meubels wordt door ons eigen montageteam verzorgt, naar wens in geheel Nederland of zelfs naar het buitenland wordt steeds vaker gedaan.

Sterke punten
Onze sterke punten: 85 jaar ervaring met veelal vaste klanten, elke maand acties met onder andere 20 procent korting op zonwering of pvc vloeren, tapijt en vinyl. We hebben eigen stoffeerders, de zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van het beoogde eindresultaat. Advies bij u thuis; want daar zien we in de praktijk hoe u woont en kunnen we een passend woonadvies maken. Service & garantie: meten, montage en een schone oplevering is voor ons vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit en in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan we voor je klaar. Mocht u minder mobiel zijn dan zijn we zelfs gelegen om u op te halen van huis. Blekkenhorst Totaalwonen is ook steeds meer een grote speler in de projectenmarkt, zeer veel horeca en andere bedrijven weten ons dan ook te vinden voor het leggen van pvc-vloeren, tapijt, gordijnen en zonwering en ook complete project inrichting is altijd mogelijk. Uiteraard nemen wij alle tijd om u persoonlijk te adviseren want we zijn pas tevreden als u dat bent. En… de koffie staat altijd klaar!