Afbeelding
Foto:

Pinna Delicatessen breidt uit op nieuwe locatie

ENSCHEDE - Pinna Delicatessen is al sinds 1976 een waar begrip in Enschede. Het bedrijf begon aanvankelijk met de verkoop op de Enschedese markt en in 2008 openden zij de eerste fysieke winkel aan de Ribbelerbrinkstraat. Vanaf deze week zitten zij op een nieuwe locatie: het vernieuwde winkelcentrum Stokhorst.

Pinna Delicatessen biedt een breed assortiment aan met vlees, kazen, olijven, sauzen, vers gebrande noten, tapas, tapenades en nog veel meer. Echt gericht op de liefhebber die op zoek is naar een smaakvol en uniek product. Het assortiment combineert de heerlijke specialiteiten uit Italië, Griekenland, Spanje en natuurlijk ook onze oer-Hollandse kazen. Het is dan ook geen verrassing dat de winkel veel klanten uit de hele regio trekt.

Nieuwe winkel
Vanwege dit succes verhuist Pinna Delicatessen nu naar het vernieuwde winkelcentrum Stokhorst. Deze donderdag 11 april opent de winkel zijn deuren met leuke openingsaanbiedingen. Pizza Pinna blijft aan de Ribbelerbrinkstraat zitten en krijgt op termijn een uitbreiding. De nieuwe winkel kreeg een modern uiterlijk, een Italiaanse koffiehoek en ruimte voor verdere uitbreiding van het assortiment. De afgelopen tijd was Pinna al op zoek naar nieuwe, overheerlijke specialiteiten. Zo rijden zij eens per maand naar Umbrië om zo bij lokale boeren en kleine fabriekjes de lekkerste Italiaanse hamsoorten en salami in te komen. Maar ook producten dichter bij huis zijn hier straks te vinden: zoals het in Enschede gebrouwen Crazy Black Cat bier.

Volop genieten
Pinna Delicatessen biedt in de nieuwe winkel ook een selectie kant-en-klare gerechten uit eigen keuken aan. Zo kunt u genieten zonder zelf té lang in de keuken te staan. Zo bieden zij drie basissauzen aan voor bij de pasta. Dit neemt veel werk uit handen, waardoor u snel kunt genieten van een overheerlijke pasta.

Zelf ervaren
Pinna Delicatessen nodigt u van harte uit om al deze specialiteiten zelf te komen ervaren. U bent van harte welkom in winkelcentrum Stokhorst aan de Chrysantstraat 80 in Enschede. Kijk voor meer informatie en online bestellen ook op: www.pinnadelicatessen.nl of op Facebook: Pinna Delicatessen