Afbeelding
Foto:

Open dag Golfclub Prinses Wilhelmina

ENSCHEDE - Golfclub Prinses Wilhelmina houdt op 13 april een open dag van 11.00 tot 16.00 uur.

Een prima mogelijkheid om het plezier van het golfen eens te ervaren. Want golfen is niet alleen sportief bezig zijn, maar is ook het besteden van vrije tijd met mensen met wie u waarschijnlijk al snel meer deelt dan alleen de passie voor golf. Golfclub PW is een circa 350 leden tellende actieve club met een gezellige en ongedwongen sfeer waarin iedereen zich snel thuis voelt. De fraaie 9 holes parkbaan is uitdagend en sfeervol. Het is een officiële NGF-baan met beken, bunkers, waterpartijen en vele bomen. De holes zijn niet extreem lang maar de smalle fairways en snelle greens zullen uw spel beslist op de proef stellen. Het absolute pluspunt van onze baan is dat u géén starttijd hoeft te reserveren.

Maak kennis met golf
Iedereen is welkom op onze open dag om kennis te maken met de golfsport, onze vereniging, ons clubhuis en onze pro. Er is oefenmateriaal aanwezig om de diverse slagen onder begeleiding uit te proberen. Wij hebben zeer aantrekkelijke aanbiedingen en misschien wint u wel een putter.

Iedereen is welkom!
Op zaterdag 13 april 2019 verwelkomen wij u graag van 11.00 tot 16.00 uur aan de Maatmanweg 27, Enschede (achter Het Roessingh) Kijk voor info: www.pwgolf.nl