Afbeelding
Foto:

Tafeltennistoernooi Hatac

HAAKSBERGEN - Op vrijdag 17 mei gaat weer het jaarlijkse buurt- en bedrijven tafeltennistoernooi van start. Tafeltennisvereniging Hatac verzorgt dit dit jaar voor de 33e keer.

De speeldata zijn vrijdag 17 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei (finaleavond) 2019. Aanvangstijd is 19.30 uur in de gymzaal van de St. Bonifatiusschool aan de Lijsterstraat 11 te Haaksbergen. Op donderdag 16 mei mag er getraind worden door alle deelnemers v.a. 19.30 uur. Mocht er in jouw bedrijf, buurt, straat of vereniging belangstelling bestaan om hieraan deel te nemen, dan stellen wij het op prijs dit uiterlijk 30 april van je te vernemen. Opgeven kan door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. De kosten bedragen € 12 per team. Dit jaar hebben we opnieuw voor een wat eerlijker opzet gekozen waarbij er maar 1 speler uit de NTTB competitie in een team per wedstrijd mag meedoen, dus nooit 2 competitiespelers in een team tegelijk. Op deze manier willen we proberen de drempel voor recreanten te verlagen en zal er ook meer plezier en concurrentie zijn.

Regels
Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Het aantal teams per poule is maximaal 7. Je team speelt op twee avonden de voorronden. ( vrijdag 17 en donderdag 23 mei ) daarna is op vrijdagavond 24 mei natuurlijk de finaleavond. Alle teams spelen dus in de finale op vrijdag 24 mei. Elk team bestaat uit 3 spelers, aangevuld met eventueel reservespelers. Per team mag ten hoogste 1 speler meedoen die lid is van de NTTB. Spelers die in een recent of verder verleden in de NTTB competitie vierde klasse of hoger hebben gespeeld worden aangemerkt als competitiespeler. Bij twijfel beslist de toernooicommissie in deze gevallen. Minimum leeftijd van deelnemers is 16 jaar. Het inschrijfgeld van € 12.00 per team dient over te worden gemaakt op rekeningnummer: NL58RABO0324259050 t.n.v. tafeltennisvereniging HATAC, onder vermelding van de naam van je bedrijf, buurt, straat of vereniging. Mocht je nog verdere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met René van Sark, te 06-21227306 Via E-mail kan natuurlijk ook: renevansark@kpnmail.nl. Op de finaleavond spelen alle teams. ?Indien het maximaal aantal teams wordt overschreden, dan worden de teams ingedeeld op basis van volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren.