Afbeelding
Foto:

Klasjiek damesmode organiseert Lady's Evenement

ENSCHEDE - Klasjiek damesmode in Enschede organiseert op 5 april een gezellig Lady's Evenement. Naast de mode van Klasjiek presenteren ook veel andere leuke, kleine ondernemers zich hier. Het moet een avond vol mode, lifestyle en vooral veel gezelligheid worden!

Klasjiek damesmode in Enschede is heel anders dan de meeste modewinkels. Een gezellige, kleinschalige winkel die specialiseert in betaalbare damesmode voor élk type vrouw. Zij bieden een breed assortiment dat ook nog eens héél betaalbaar is. Dankzij gunstige inkoop bij leveranciers liggen de prijzen doorgaans tussen de 20 en 35 euro per kledingstuk. Maar wat Klasjiek écht bijzonder maakt is dat eigenaresse Berlinda Vulker ook zelf kleding maakt.

Unieke mode
Wanneer u een specifiek kledingstuk zoekt kan Berlinda Vulker dit voor u geheel naar wens en op maat maken, van maat 34 tot 60. U kiest bijvoorbeeld voor een jurk, broek, rok, tuniek of ander kledingstuk. U geeft uw voorkeur en snit aan en kiest uit een uitgebreid stoffenpalet. Afhankelijk van de gekozen stof en complexiteit kost een kledingstuk dan tussen de 50 en 80 euro.

Iedere vrouw is uniek
Omdat iedere vrouw uniek is, is ook haar keuze qua mode heel bijzonder. Berlinda Vulker helpt u graag om uw perfecte stijl te vinden. Zo weet u zeker dat uw kledingstuk precies bij u past. "Wanneer iemand dan het label van Klasjiek ziet weten ze: dit is echt haar stijl en unieke keuze. Er zijn geen twee kledingstukken precies gelijk; er is dus geen kans dat een ander hetzelfde draagt." Klasjiek is dan ook echt 'merkenblind'; de persoonlijke keuze staat voorop, niet een merk. Kleding die zo uniek is als de vrouw die het draagt.

Lady's Evenement
Berlinda Vulker kwam op het leuke idee om een echt Lady's Evenement te organiseren en hierbij ook andere kleine ondernemers te betrekken. Het gaat dan om een stukje lifestyle en belevenis, zodat iedere bezoeker wat leuks kan vinden. Er zijn in totaal zo'n twintig stands. Zo kunt u uw tanden laten bleken, opmaak-tips, een henna-tatoeage aan laten brengen, een diva-foto laten maken of uw nagels laten doen. Ook komt medium Anita langs voor een reading en u kunt tarotkaarten laten leggen. Kortom, een heel diverse avond die zeker met een vriendin erg gezellig zal zijn. "Het is natuurlijk een heel mooie manier om mensen kennis te laten maken met onze mode, maar juist ook de vele andere unieke ondernemers die er zijn.", aldus Vulker.

Loterij
De bezoekers van het evenement maken ook kans op diverse prijzen. Er is namelijk ook een loterij deze avond, waarbij bezoekers onder andere dinerbonnen ter waarde van 50 euro kunnen winnen, evenals diverse waardebonnen van de deelnemende ondernemers.

Kom ook!
Het Lady's Evenement is op vrijdag 5 april van 19.00 tot 22.00 uur in café- en partycenter De Vrieler aan de Brinkstraat 301-303 in Enschede. De entree bedraagt 3,50 euro per persoon. Bezoekers worden ontvangen met een goodiebag en welkomstdrankje. Bezoek ook Klasjiek damesmode zelf, gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 27A, 7543 AV in Enschede. Bel voor informatie met: 053- 303 16 88 of kijk op: www.klasjiek.nl. Ook te vinden op Facebook en Instagram: Klasjiek