Afbeelding
Foto:

Ben van 't Mös al veertig jaar uw tuinspecialist

ENSCHEDE - De lente staat weer voor de deur! Hét moment om al weer aan de slag te gaan om uw tuin klaar te maken voor de zomer. Ben van 't Mös is al meer dan veertig jaar specialist op het gebied van tuinmachines, tuinhout, afrastering, houten speeltoestellen en nog veel meer. Ook voor service aan uw tuinmachine bent u aan het juiste adres.

Ben van 't Mös levert een breed assortiment aan tuinmachines van bekende merken waaronder Stiga, Stihl en Viking. Momenteel zijn de Viking-tuinmachines extra scherp geprijsd. Omdat eigenaar Stihl binnenkort dit merk uit de markt haalt, profiteert u momenteel van zeer hoge kortingen op Viking. Let wel: alleen op groene machines die in voorraad zijn! Viking levert onder meer grasmaaiers, zitmaaiers, hakselaars en verticuteermachines.

Goed onderhoud
Omdat goed onderhoud belangrijk is voor uw kostbare tuinmachine biedt Ben van 't Mös ook service en keuring in de eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van jarenlang veilig en goed gebruik van uw machine. En ja: ook voor onderhoud aan Viking kunt u straks gewoon bij hen terecht.

Houtspecialist
Op het gebied van hout en houten producten profiteert u van de jarenlange ervaring. Zo leveren zij allerlei soorten hout van hardhout tot geïmpregneerd hout, evenals pellets voor uw houtkachel, schuttingen en veranda's. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord: u komt langs met een idee of tekening en zij maken voor u een altijd passende oplossing. Ben van 't Mös levert het complete assortiment tuinhuisjes van Woodvision, maar ook een tuinhuisje geheel naar wens en met specifieke maten kunnen zij voor u produceren.

Breed assortiment
De aankleding van uw droomtuin is natuurlijk pas helemaal compleet met enkele mooie toevoegingen zoals een picknicktafel, dierenverblijf of houten speeltoestel. Tevens verkopen zij losse accessoires, zoals klimtouwen en klimstenen. Onderhoud aan uw tuin is natuurlijk ook belangrijk om te blijven genieten; bij Ben van 't Mös koopt u een brede selectie handgereedschap, van snoeischaar tot kettingzaag en bijbehorende veiligheidskleding. Bent u ook fanatiek kampeerder? U kunt hier ook terecht voor uw campinggas van de merken Primagaz en Campingaz.

Kom langs
Ben van 't Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Bel voor informatie over de machines met: 053-434 16 66 en over tuinhout met: 053-432 38 38. Kijk ook op: www.benvanhetmos.nl