Afbeelding
Foto:

Aixam introduceert eerste brommobiel-SUV

ENSCHEDE - Bij brommobiel-specialist Auto ter Riet in Enschede staat sinds kort de nieuwe Aixam Crossover SUV.

De Crossover heeft niet alleen een stoere uitstraling, maar ook een hoge instap. Dit model is 50 mm hoger dan de andere Aixam-modellen. Kunststof omlijsting van de spatborden rondom en grijze beschermkappen op de voor- en achterbumper maken dan ook de SUV-look compleet. Het dashboard is voorzien van duidelijke TFT-techniek en daardoor duidelijk leesbaar. De hoge zit zorgt voor meer zicht op de weg en een gemakkelijke instap. Leverbaar in 7 kleuren waaronder de kleur saffier blauw metallic. De aandrijving is altijd met automaat. Kopers kunnen ook kiezen uit diverse opties, zoals een anti-blokkeer remsysteem en een achteruitrijcamera.

Zonder autorijbewijs
Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs nodig. Wel is het AM rijbewijs verplicht. Deze kan met een verlopen rijbewijs B(E) zonder (medische) keuring of examen verlengd worden. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Private lease
Private lease is de laatste jaren in opmars en ook een Aixam kan men private leasen. De prijzen hiervoor beginnen bij 349 euro per maand en de Crossover met achteruitrijcamera kost 410 euro per maand inclusief verzekering op basis van 24 maand. Kijk voor meer informatie op: www.aixamtente.nl of www.autoterriet.nl. Of kom langs aan de Daalweg 56, 7535 CE in Enschede. Bel voor informatie met: 053-432 34 34.