Banenmarkt in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Gemeente Haaksbergen en Werkplein Twente organiseren gezamenlijk op woensdag 27 maart een banenmarkt voor iedereen die op zoek is naar werk of een andere baan.


Wethouder Koopman, verantwoordelijk voor de arbeidsmarkt, is ook aanwezig. "We organiseren deze markt voor het eerst in Haaksbergen. Veel werkgevers zitten te springen om personeel en zo helpen we ze een handje. Voor werkzoekenden is het een mooie gelegenheid om de horizon eens te verbreden en ook eens te kijken bij minder voor de hand liggende sectoren. Dus ik zeg: komt allen!" Op de banenmarkt zijn veel Haaksbergse en regionale werkgevers aanwezig en u kunt zo met veel verschillende bedrijven en organisaties die personeel werven kennis maken. De banenmarkt geeft ook de mogelijkheid om eens bij andere sectoren te kijken. Mogelijk vindt u wel de ideale baan in een sector of bij een bedrijf waarvan u het niet had verwacht.

Werkgevers
Haaksbergse bedrijven die vacatures hebben en mee willen werken aan de banenmarkt zijn nog steeds van harte welkom en kunnen contact opnemen met Esther Nijland, adviseur bij het Werkplein, via e.nijland@swb.nl.

Werkzoekenden
Naast het kennismaken met bedrijven, kunt u als werkzoekende meedoen met de workshop 'Persoonlijke kracht', kunt u presentaties bijwonen en kunt u tips krijgen die van pas komen bij solliciteren. Aanmelden voor de banenmarkt in het gemeentehuis van Haaksbergen op 27 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur is wel noodzakelijk. Dit kan voor 20 maart via www.werkpleintwente.nl/evenementen. U krijgt dan nog bericht over wanneer u wordt verwacht en het tijdstip waarop u kunt deelnemen aan 'Persoonlijke kracht'.