Afbeelding
Foto:

Tiptoo Schoenencentrum:
Een begrip in de regio!

ENSCHEDE - Sinds Tiptoo schoenencentrum 26 jaar geleden haar deuren opende zijn ze een begrip in de regio. Aandacht en vakkundig advies staan hoog in het vaandel.

In het begin stond Tiptoo vooral bekend om hun kinderschoenen. Kindervoeten hebben speciale aandacht nodig en de bijbehorende vakkennis. Er staat nog steeds een uitgebreide collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 42. Een hippe stoere en trendy collectie, met nog steeds als uitgangspunt een kwalitatief goede collectie in veel verschillende merken, en in verschillende breedtematen van super smal tot extra breed. Voor we schoenen gaan passen worden de voeten altijd eerst elektronisch gemeten, zodat we tot een goed advies kunnen komen in de lengte en in de breedte.

Breed assortiment
Maar tegenwoordig is Tiptoo Schoenencentrum ook bekend om hun uitgebreide collectie comfort schoenen geschikt voor een eigen inlegzool voor dames en heren. Om het 26 jaar vol te kunnen houden is er meer nodig dan alleen "leuke" schoenen, een goed advies is het allerbelangrijkst. Helaas is schoenen kopen niet voor iedereen een feestje. Ook voor volwassenen beginnen we met een voetmeting. Onze verkoopadviseuses volgen speciale opleidingen om te adviseren bij verschillende voetklachten. Zo vinden we voor u de juiste schoenen, zodat u blij bent met uw mooie nieuwe schoenen en er lekker op loopt.

Voetspecialisten
Steunzolen helpen voetproblemen te verminderen. Wij hebben een ruime keuze uit diverse moderne merken. Wij werken samen met diverse specialisten. Elke eerste en derde donderdagmorgen houden wij een gratis inloopspreekuur met een erkende podotherapeut, waar u terecht kunt voor vragen of advies. Elke donderdagmiddag en vrijdagmorgen is er een pedicure aanwezig, hiervoor kunt u bij ons een afspraak inplannen. Regelmatig organiseren wij ook een voet-verwen-weekend. Dan zijn er doorlopend specialisten aanwezig om vragen te beantwoorden of u van een goed advies te voorzien. Het eerstvolgende weekend vindt plaats op 5 en 6 april. Kortom, na 26 jaar nog steeds een goed advies en een uitgebreide collectie.

Kom langs
Kom langs en laat u verrassen door onze eigentijds collectie en onze vriendelijke verkoopadviseuses. Uiteraard staat de koffie klaar. Tiptoo is gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 10 in Enschede. Kijk ook op: www.tiptoo.nl