Afbeelding
Foto:

Brommers kiek'n bie Lucky' met Middle of the Road

RIJSSEN – 'Brommers kiek'n bie Lucky', noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij vrijdag 29 maart 2019 a.s. in de Rijssense discotheek 'Lucky' voor de veertiende keer BROMMERS KIEKEN.


'We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken', vertellen de gebroeders. Met trots kunnen we melden, dat uit Engeland MIDDLE OF THE ROAD op het podium van Lucky zal staan. Verder zal BEATLINE ook optreden. Liefhebbers van de jaren '60 en '70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken.' En er is een afterparty!

Zelf optreden
Het wordt niet alleen maar 'Brommers Kiek'n', maar ook kan er zelf opgetreden worden. Op de grote parkeerplaats achter 'Lucky' staan vanaf 19.00 uur brommers klaar, (PUCH, KREIDLER, etc) Voor helmen wordt gezorgd! In Lucky zelf staan weer unieke exemplaren van brommers uit de jaren 60 en 70.

Kaarten
Kaarten zijn nu te koop. Voor meer info zie www.lucky.nl. Tickets te koop via de website of bij de Primera winkels en in Nijverdal bij de VVV. De vorige editie Brommers Kieken was uitverkocht, dus koop op tijd uw kaarten. Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 20.45 uur