Afbeelding
Foto:

Avelijn maakt goodiebags voor de Vitaliteitsbeurs

HAAKSBERGEN - Vijf enthousiaste cliënten van Aveleijn, die dagbesteding invullen bij Noaberpoort, vullen de 100 goodiebags voor de Vitaliteitsbeurs komend weekend.

Ilse stort zich direct op de folders en kortingsbonnen en maakt daar mooie stapels van. 'ik vind het echt een hele leuke klus', zo vertelt ze. Als een geoliede machine heeft iedereen een eigen taak en nemen ze de tassen van elkaar over. Er wordt goed samengewerkt en ook gelachen. Heel snel zijn zo alle tassen gevuld en ingepakt.

Mooie hulp
Buurtsportcoach Nienke Schuppers is erg blij met de hulp van Aveleijn: "het is fijn om het vullen van de goodiebags aan hun toe te kunnen vertrouwen. Ze doen het nu al voor de derde keer en zijn elke keer weer enthousiast bereid om te helpen. Ook halen ze voor die tijd diverse goodies voor ons op. Ik ben ze heel dankbaar voor hun inzet!". Komende zondag 10 maart is de Vitaliteitsbeurs in sporthal de Bouwmeester. Om 09.30 uur gaan de deuren open voor bezoekers, met een openingsconcert van de Clippers Crew. De toegang is gratis en de eerste 100 bezoekers ontvangen één van de goodiebags. Op de beurs zijn vele stands te vinden met producten, diensten en informatie over gezond en vitaal ouder worden in de brede zin. Ook sport- en welzijnsorganisaties zijn vertegenwoordigd. Dit jaar is de vijfde editie van de succesvolle beurs.