Afbeelding
Foto:

Elke dag werelds genieten bij restaurant Orchidee in Losser

LOSSER - Restaurant Orchidee in Losser opende in 2012 haar deuren. Andy en Min E Chang dragen elke dag weer zorg voor een topbelevenis. Of u nu komt voor een diner, het vernieuwde wokbuffet op de vrijdag, zaterdag en zondag of voor het afhalen van allerlei heerlijke specialiteiten.

Restaurant Orchidee is inmiddels bekend én geliefd bij de Lossernaren. Zo heeft het restaurant uitstekende recensies op Google en Facebook. De geweldige sfeer, uitstekende service en uitgebreide menukaart vallen goed in de smaak. In 2015 won Orchidee de prijs van het leukste restaurant van Overijssel. Dit jaar doen zij voor de vierde keer mee met deze verkiezing. Wanneer u een stem uitbrengt via www.restaurantverkiezing.nl en dit doorgeeft aan restaurant Orchidee, maakt u kans op een gratis diner voor twee!

Altijd genieten
Op dinsdag, woensdag en donderdag bent u van harte welkom om à la carte te eten met reservering, ook met grotere groepen zoals voor een bedrijfsfeest of trouwerij. Op de vrijdag, zaterdag en zondag kunt u van 16.00 tot 22.00 uur genieten van het vernieuwde wokbuffet. Dit kost 27,50 euro per persoon voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar betalen 1,60 euro per leeftijdsjaar. Kijk in deze krant voor een 2,50 euro kortingsbon om voordelig kennis te maken met het nieuwe buffet. Hebt u een maagverkleining en eet u mee met een groep? Vraag naar het speciale, lage tarief. Met specifieke dieetwensen zoals een gluten- of andere allergie bent u van harte welkom. Restaurant Orchidee heeft ook diverse vegetarische gerechten.

Afhalen
Naast eten in het restaurant kunt u gerechten ook afhalen; op dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Restaurant Orchidee biedt een uitgebreid afhaalmenu met favorieten zoals de Chinese en Indische rijsttafels, uiteenlopende vlees- vis en kipgerechten en heerlijke sushi. Kijk op de website voor de altijd wisselende maandmenu's of het wintermenu. Hebt u een feestje of bijeenkomst op uw eigen locatie maar wilt u genieten van overheerlijke hapjes of een uitgebreid buffet? Restaurant Orchidee kan dit naar wens verzorgen. Buffetten worden geleverd met warmhoudschalen, borden en bestek. Vanaf 150 euro geen bezorgkosten, bij een lager bedrag in overleg.

Kom langs
Restaurant Orchidee ontvangt u graag als gast of voor het afhalen van een maaltijd. Gevestigd aan de Gronausestraat 199 in Losser. Bel voor informatie en reserveringen met: 053-536 30 00. Kijk op de website: www.orchideelosser.nl en op Facebook: wokrestaurantorchidee