Afbeelding
Foto:

Vitaal leven volgens Trifora Benfit coach Lauren Spin

ENSCHEDE - Lauren is Benfit coach bij Trifora Sports & Health Club en weet hoe belangrijk gezonde voeding voor je lichaam is.

"De meeste mensen die proberen af te vallen, gaan proberen minder te eten en meer bewegen. Ze zijn hierbij niet bewust dat ze daardoor ook minder binnen krijgen van de belangrijke voedingsstoffen die in onze voeding zitten." De eerste resultaten van het Benfit programma zijn fantastisch, want veel sporters zijn binnen de eerste maand al tussen de drie en vijf kilo kwijt. 6 weken lang krijg je iedere week een gepersonaliseerd voedingsprogramma met een boodschappenlijst . ''We passen onze voedingsadviezen aan per persoon. Zelfs waar mensen het liefst hun boodschappen doen.''

Positief belonen
Betekent dit dan dat je zes weken lang aan een strak eetregime moet houden? ''Er is altijd ruimte om eens af te wijken van het programma, een keer lekker uit eten gaan moet kunnen, dat werkt zelfs heel positief om jezelf af en toe te belonen. Zolang de 'schade' binnen de perken blijft, is er niets aan de hand.


Meer informatie
Wil jij ervaren wat gezonde voeding met jouw lichaam doet? Kijk dan eens op de website van www.trifora.nl voor meer informatie. Ook is er op dinsdag 16 april om 19.00 uur een vrijblijvende informatieavond bij Trifora aan de Kotkampweg 65 in Enschede.