Kom naar de Messy Church in Enschede op zondag 17 maart

ENSCHEDE - Op zondag 17 maart is er van 16.00-18.00 uur 'Messy Church' in het gebouw van het Leger des Hells aan de Zenderenbrink 2.

Creatief bezig zijn, spelletjes doen, ontdekken en vieren wat we uit de Bijbel kunnen leren en wat dat voor ons eigen leven kan en mag betekenen. Messy Church is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het christelijk geloof en voor mensen die de oude bekende verhalen over God op een nieuwe, andere manier willen beleven. ledereen, elke leeftijd, is welkom! In deze viering staat centraal het bijbelverhaal over vier vrienden en hun verlamde vriend. Op creatieve en ontspannen wijze gaan we hiermee aan de slag.

Maaltijd
We sluiten deze Messy Church of met een lekkere patat maaltijd waarin we mogen genieten van elkaars gezelschap. Het belooft een groot feest te worden waar we u en uw kinderen, kleinkinderen, buurtkinderen, kinderen van familie en vrienden, enzovoort, van harte voor uitnodigen om dit met ons mee te beleven. Kinderen onder 6 jaar alleen onder begeleiding. Voor de onkosten vragen we een vrijwillige bijdrage in een collectebus.

Aanmelden
Opgave is noodzakelijk in verband met de maaltijd. Voor opgave of meer informatie over Messy Church kunt u mailen naar: korps.enschede@legerdesheils.nl of bellen naar. 06-53490548. Graag ontvangen wij voor donderdag 14 maart opgave van de namen en leeftijden van bezoekers. Messy Church: een plaats waar generaties van elkaar leren! Hartelijk welkom!