Afbeelding
Foto:

Zing Nederlands met me

ENSCHEDE - Nederlands leren terwijl je liedjes zingt? Kom op zaterdag 23 februari naar 'Zing Nederlands met me' in de bieb. Een uur lang Nederlandstalige popliedjes zingen met professionele musici, de 'Theaterobers'. Het plezier in samen zingen en het ontmoeten van andere (Nederlandstalige en anderstalige) Enschedeƫrs staat voorop.

'Zing Nederlands met me' is een maandelijks programma. Elke keer zingen we vijf liedjes. Thema's zijn: omgeving, wonen en werken, familie, emoties en feest(dagen). Sommige woorden leggen we uit en lichten we de relatie uit met de Nederlandse en/of eigen cultuur. Iedere editie bevat vijf nieuwe liedjes. Na afloop is er tijd om ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen.

Informatie
De zaal opent om 12.30 uur en het programma duurt van 13.00 tot 14.00 uur. De toegang is gratis. Zing Nederlangs met me is er ook op 30 maart, 20 april, 25 mei en 29 juni.

Zing Nederlands met me
Als vervolg op het project 'Zing Nederlands met me' in Paradiso Amsterdam heeft Enschede een eigen project opgezet. Maandelijks organiseert initiator Laura Slakhorst (Wilminktheater) het project, samen met een groep enthousiastelingen.