Afbeelding

Benefietconcert voor spierziekte ALS

ENSCHEDE - ALS je spieren zwakker worden, ALS je niet meer kunt lopen, ALS je niet meer kunt slikken, ALS je moeite krijgt met ademhalen. ALS ....


ALS heeft op veel lichaamsfuncties invloed, waardoor iemand steeds minder mogelijkheden heeft en uiteindelijk komt te overlijden. Het bedrag dat opgehaald wordt met het benefietconcert van 17 maart komt dan ook geheel ten goede aan de Stichting ALS Nederland en het ALS-team Roessingh.

Valerius Ensemble
Het Valerius Ensemble organiseert het benefietconcert van 17 maart om 16.00 uur bij Roessingh, Roessinghbleekweg 33 te Enschede. Het Valerius Ensemble speelt daarbij onder andere werken van Mozart, Tsjaikovski en Piazzolla. De entree is gratis.

Opgeven
Indien u hierbij wilt zijn wilt u zich dan opgeven bij ajekel@valeriusensemble.nl. Graag met hoeveel personen u komt. Na afloop van het concert is er gelegenheid in een box een bijdrage achter te laten. Ook kunt u een bedrag doneren op rekeningnummer NL86 RABO 0396 7681 80 t.n.v. Stg. Valerius Ensemble o.v.v. ALS-Benefietconcert. Ieder bedrag is welkom.