Afbeelding
Foto:

Sisters Byoux & Gifts nu één jaar in Enschede

ENSCHEDE - Sisters Byoux & Gifts is deze maand al weer één jaar gevestigd in Enschede. De winkel met damesmode en accessoires verhuisde vorig jaar van Haaksbergen naar Enschede.

De winkel is gevestigd aan de Haverstraatpassage 9, bij Delifrance. De winkel heeft een geschiedenis die langer teruggaat. Bea Heideman begon namelijk al eind 2006 met de winkel in Haaksbergen, waar ze in elf jaar tijd ook een vaste klantenkring op wist te bouwen. Dankzij een uitstekend mode-advies, maar ook een mooi en divers aanbod van merken en stijlen. Na elf jaar tijd was zij toe aan een nieuwe uitdaging; eentje die zij graag aanging met steun van man Marcel en zoon Marcel Jr. De Haverstraatpassage in Enschede bleek een goede keuze; Sisters Byoux & Gifts zit in een sfeervolle straat met ook andere mooie winkels.

Breed assortiment
Sisters Byoux & Gifts biedt een breed assortiment aan met veel bekende merken. Dames kunnen hier terecht voor onder meer Sophia Perla, Ivy Beau, En Co Woman, Red Button, Mila Jeans, Fos en Beautifull by Bea. Er is altijd wel iets unieks te vinden!

Goed advies
Wanneer je kleding koopt, is niet alleen de stijl, materiaal en prijs belangrijk, maar ook: past het goed bij je en ziet het er mooi uit? Bij Sisters mag u rekenen op een eerlijk advies. Het doel: er goed uitzien in kleding die ook nog eens lekker zit, met een goede pasvorm voor de "normale" vrouw. Zij bieden dan ook maten aan van 36 tot en met 44.

Kom langs
Sisters Biyoux & Gifts verwelkomt u graag voor een goed advies en vooral ook een stukje gezelligheid! Kom langs aan de Haverstraatpassage 9 in Enschede. Kijk ook voor meer informatie en inspirerende modetrends op Facebook: Sisters Byoux en Gifts of Instagram: beasisters66.