Afbeelding
Foto:

Firma Bolscher krijgt
eerste Kia e-Niro in Twente

HENGELO - Steeds meer ondernemers investeren in duurzame mobiliteit. Nu elektrische voertuigen steeds beter worden, zien ook ondernemers goede kansen om deze in te zetten voor hun duurzame ambities.

Afgelopen week leverde Van Mossel Kia in Hengelo een Kia e-Niro aan het Enschedese vleesbedrijf Bolscher. Deze onderneming is al enige tijd bezig om duurzamer te werken in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Het doel is om de CO2-uitstoot fors terug te brengen. In 2015 was dit nog 1.200 ton en de ambitie is om dit in 2020 naar 600 ton te brengen. Bolscher plaatste eerder al zonnepanelen op het dak van hun bedrijfspand en alle verlichting werd vervangen door zuinige LED's. Ook worden drie elektrische bussen, twee bussen met zonnepanelen en twee elektrische auto's ingezet. Het bedrijf beschikt ook over vier eigen elektrische laadpalen en een snellaadstation.

Kia e-Niro
De Kia e-Niro is de nieuwste toevoeging aan Bolscher's elektrische vloot. Het is de eerste, volledig elektrische versie van de Niro. Duurzaam, representatief en met uitstekende prestaties. De Kia e-Niro heeft een actieradius van 455 kilometer volgens de WLTP-norm. Dankzij een snellader kan de auto in 30 minuten tijd ruim 220 kilometer aan actieradius bijladen. De e-Niro is ook rijk uitgerust met onder meer veel rijhulpen voor veilige kilometers; een comfortabel interieur maakt het een aangename reisgenoot. De e-Niro is leverbaar vanaf 42.510 euro. Financial lease voor zakelijke klanten kan tegen 3,99 procent rente bij 36 maanden. Van Mossel Kia geeft u graag een passend advies voor uw duurzame mobiliteit. Kom langs in Hengelo of kijk op: www.vanmossel.nl/kia