Afbeelding
Foto:

Menu met passie op Valentijnsdag bij De Postkoets

HAAKBERGEN - Het is altijd genieten bij Bistro De Postkoets in Haaksbergen. Het gezellige, veelzijdige restaurant biedt niet alleen de lekkerste diners op een sfeervolle locatie, maar ook voor catering of een feestje bent u aan het juiste adres.

Bistro De Postkoets biedt een altijd verrassende menukaart. De koks hebben de ambitie om u ieder bezoek weer wat verrassend te kunnen bieden. Heerlijke, culinaire verrassingen die passen bij het moment van het jaar.

Valentijnsdag
Februari is ook de maand van passie; met Valentijnsdag. Een heerlijk moment om met een geliefde eens een ontspannen maaltijd te delen. Ook op Valentijnsdag pakt Bistro De Potskoets groots uit met een waar Valentijns-Postkoets-menu. U kunt kiezen uit diverse voor-, tussen- en hoofdgerechten. Zo kunt u beginnen met een bon bon van gerookte zalm of een rouleau van carpaccio. Als tussengerecht: rode bietensoep of gebonden kreeftensoep. Voor het hoofdgerecht: chateaubriand, een grill plate voor twee of het vis palet. U sluit de maaltijd af met met een crème brûlée of Romanoff de Postkoets. Dit overheerlijke diner voor twee personen kost dan slechts 50 euro.

Volop genieten
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een geheel eigen menu van de uitgebreide kaart. Ook biedt Bistro De Postkoets een 4-gangen wijnarrangement aan voor twee personen voor 65 euro.

Catering
Bistro De Postkoets verzorgt ook graag een maaltijd bij u op locatie. Zo zijn barbecuepakketten al te bestellen vanaf 10 personen vanaf 9,50 euro per persoon, inclusief een professionele barbecue met gasfles, bestek, borden en servetten. Maar ook een heerlijk gevarieerde feestschaal met 60 hapjes is mogelijk, voor 36,50 euro per school. Ook een uitgebreider buffet, stamppotbuffet of all-in arrangement kan Bistro De Postkoets voor u verzorgen.

Kom langs
U bent van harte welkom als gast bij Bistro De Postkoets. Gevestigd aan de Blankenburg 4 in Haaksbergen. Bel voor informatie en reserveren met: 053-572 87 94 of kijk op: www.bistrodepostkoets.nl