Afbeelding
Foto: BART van Overbeeke

Primeur voor makelaar Martin Grave in Enschede

ENSCHEDE - Martin Grave heeft de primeur. De eerste Makelaarsland Agent in Enschede, Hengelo en omstreken. Makelaarsland introduceert een nieuwe formule in de makelaarswereld. Naast de online verkoopdiensten, waarbij de verkoper zelf een actieve rol heeft, kan nu ook een lokale makelaar worden ingeschakeld voor extra ondersteuning.

Bezichtigingen kan een verkoper vanaf nu zelf doen of uitbesteden aan Makelaarsland. Het aanbieden van keuzevrijheid gedurende het verkopen of kopen van een huis past naadloos in de moderne aanpak van Makelaarsland. Voor de lokale ondersteuning is het Makelaarsland Agent Netwerk ontwikkeld. Een nieuw fenomeen in Nederland. De Agent is een makelaar (RMT/KRMT) die vanuit huis werkt en adviseert over vraagprijs en de verkoopstrategie. Ook worden de onderhandelingen door de Agent gevoerd. De centrale Backoffice van Makelaarsland verzorgt de administratieve en juridische werkzaamheden. Naast een betaalbare en efficiƫnte werkwijze is de nieuwe dienstverlening zeer duurzaam.

Duurzame service
"De beste service voor vaste prijzen en op de meest duurzame wijze, dat was ons doel bij de ontwikkeling van Makelaarsland." Aldus algemeen directeur Jeroen stoop. "Naast onze digitale werkwijze scheelt het zelf doen van de bezichtigingen veel reistijd en dat betekent minder CO2 uitstoot. Met de extra ondersteuning door de Agents willen wij de makelaardijbranche verder verduurzamen. Geen dikke auto's, scooters of stapels papier. Onze Agents zijn uitgerust met een E-bike en een 100 procent elektrische auto. Verder werken zij volledig digitaal met een iPad onder de arm en wordt de koopovereenkomst digitaal ondertekend. Hiervoor hoeft men niet meer op kantoor te komen."

Eerste Agents gestart
Afgelopen maand zijn de eerste 4 Makelaarsland Agents gestart. In de regio Enschede, Hengelo en omstreken is Martin Grave het nieuwe gezicht van Makelaarsland. En met succes. "De vraag was direct overweldigend en mijn agenda zit al bomvol met afspraken. Veel mensen uit mijn regio willen kennismaken, meer informatie over de verkoopmogelijkheden en vragen of ik hen kan helpen bij de aankoop.", aldus Martin Grave. In 2004 werd de Makelaarsland formule gelanceerd. Aan het eind van het eerste jaar had Makelaarsland meer dan 1.000 woningen verkocht en waren zij de grootste NVM makelaar van Nederland. Sinds dit jaar staat de teller op ruim 35.000 verkochte woningen door heel Nederland. Dit jaar is het team uitgebreid met het Makelaarsland Agent netwerk.

Informatie
Kijk voor meer informatie ook op: www.makelaarsland.nl