Sportieve activiteiten voor jeugd

ENSCHEDE - In de voorjaarsvakantie organiseert Sportaal leuke sportieve activiteiten voor kinderen. Van de Sport & Zweminstuif en watervoetbal tot schaatsen en frisbee; met Sportaal hoef je je niet te vervelen in de vakantie!

In de voorjaarsvakantie van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari staan er zowel in de zwembaden als daarbuiten volop activiteiten op het programma. Kinderen kunnen terecht bij de zwembaden Aquadrome en Het Slagman, maar ook in sporthal Het Diekman en bij IJsbaan Twente.

Instuif
Op maandag 18 februari is er een Sport en Zweminstuif voor kinderen van groep 5 t/m 8. We beginnen 's morgens in de Diekmanhal met freerunning, lasergamen en levend Fortnite. Daarna vertrekken we naar Aquadrome voor de Winterspelen. Wie geen genoeg heeft van alle actie, mag blijven zwemmen: 's avonds is er disco voor jong en oud! Je betaald slechts € 7,50 voor de hele dag.

Zeemeermin
Wil jij ook leren zwemmen als een zeemeermin? Doe dan 17 februari mee met deze gratis zwemles in de voorjaarsvakantie! Inschrijven voor de zeemeermin zwemles kan op de dag zelf bij de kassa. Kom op tijd; vol is vol!

Schaats4daagse
D.S.V. de Skeuvel en IJsbaan Twente organiseren samen de 2e Enschedese Schaats4daagse! Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 februari kun je dagelijks een afstand van 4, 8 of 16 km schaatsen. Echte schaatsliefhebbers schaatsen in deze vier dagen de elfsteden-afstand: maar liefst 50 km per dag! Kijk voor meer informatie over deze en meer activiteiten op www.sportaal.nl