Afbeelding
Foto:

Cursus Digisterker

ENSCHEDE - Zoveel zaken kunnen tegenwoordig online geregeld worden. Het aantal bestellingen online stijgt nog steeds. Ook de overheid wordt steeds digitaler. Waar vroeger met een formulier een verhuizing bij de gemeente werd doorgegeven, gebeurt dat nu online.

Online zaken regelen met de overheid wordt niet door iedereen als even makkelijk ervaren. De cursus Digisterker heeft als doel om u wegwijs te maken bij de digitale overheid en geeft u het zelfvertrouwen om het daadwerkelijk te gaan doen.
Inhoud
De cursus Digisterker wordt in samenwerking met SeniorWeb en de gemeente gegeven. De cursus bestaat uit drie trainingen van elk twee uur en wordt gegeven bij de bibliotheek aan de Pijpenstraat in Enschede. De eerstvolgende cursus is op 7, 14 en 21 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Het tempo van de cursus ligt niet te hoog, zodat het voor iedereen goed te volgen is en onder deskundige leiding leert u nieuwe vaardigheden. Enige ervaring met computers is wel nodig. Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met de gemeente via 14053.