Afbeelding
Foto:

Wat maak jij? Elektronische muziek en geluidsinstallaties.

Wat maakt jouw
werk speciaal?

Mijn muziek en mijn geluidsinstallaties richten zich op het live creëren van geluid. Door het gebruik bijzondere machines, of door apparaten op een bijzondere manier te gebruiken ontstaan elektronische geluidslandschappen met een heel eigen karakter. Deze geluidslandschappen zijn vaak erg industrieel, elektronisch, maar soms ook erg dansbaar. Mijn live muziek maak ik met drumcomputers en synthesizers en is altijd compleet geïmproviseerd. Deze ervaring probeer ik ook terug te brengen in mijn geluidsinstallaties.

Waar zien we je?
Ik treed als 'ActoDisko' op allerlei verschillende muziek en elektronica festivals in het land op en mijn live optredens staan online. Mijn geluidsinstallaties met David Scheidler staan bij The Overkill Festival en Tec-Art. Mijn laatste eigen geluidsinstallatie 'The Actodisko Experience' staat tot eind februari in Concordia (Langestraat 56). Zie www.facebook.com/actodisko.

Wie bewonder je?
Muzikanten als Legowelt (NL) en Aphex Twin (UK) kunnen als geen ander met ouderwetse elektronische apparaten een prachtig elektronisch landschap creëren.

Wat betekent
Enschede voor jou?

Enschede biedt mij heel veel ruimte om te experimenteren met alles waar ik mij mee bezig wil houden. Van muziek en kunst tot ondernemerschap en festivals.