Afbeelding
Foto:

Gestampte Meisjes

BOEKELO - De naam geeft aan dat het theater mogelijk moeilijk te vinden is. Niets is minder waar.

Liefhebbers van cabaret en comedy weten wel degelijk de weg te vinden naar het verborgen theater te Boekelo. In de achterzaal van eetcafé de Buren aan de Beckumerstraat 2 te Boekelo, is de mogelijkheid aanwezig om maandelijks een voorstelling bij te wonen van een aanstormend talent. Op 8 januari werd de aftrap van het seizoen 2019 gedaan door de Gestampte Meisjes.

Het Verborgen theater was geheel uitverkocht. Drie jonge vrouwen, heel verschillende types, hebben getracht de man een plaats te geven die wij mannen verdienen. Na afloop van de prachtige energieke en humoristische voorstelling vroeg ik mij af, als je een keuze zou mogen maken of moeten maken, voor wie zou je dan kiezen? Het seksleven van Esmeé dat uitdagend werkt, haar danspasjes, haar bewegingen enthousiasmeerden mij als senior en riepen hier en daar prikkels op uit een ver verleden. Bij deze oudere man die zorg en aandacht en af en toe hulp nodig heeft past toch beter Ymke, eerlijk en direct, dus tijdens de voorstelling had ik al mijn keuze gemaakt. Maar de onbenulligheid en onhandigheid van Thenera viel bij het publiek ook goed in de smaak.

Wie een volgende voorstelling wil meemaken, noteer in uw agenda 12 februari Bas Birkert met 'Je Moeder. Reserveer nu en weet maak je avond je uit compleet de menukaart en de wijnkaart van restaurant de Buren is er met heel aantrekkelijke prijzen en menu's. Info@deburenboekelo.nl of 053-4281202

Foto en tekst Martin Meijerink