Afbeelding
Foto:

Happie brengt restaurant en klant bij elkaar

ENSCHEDE - De afgelopen jaren is het online bestellen en laten bezorgen van eten fiks toegenomen. Zeker in een stad als Enschede met veel restaurants kun je vrijwel alles laten bezorgen: van pizza tot sushi, van Griekse vleesspecialiteiten tot overheerlijke Surinaamse Roti. Ook voor een heerlijke lunch of catering bent u aan het juiste adres. Het nieuwe platform Happie wil het bestellen zowel voor de ondernemer als klant nog aantrekkelijker maken.

De website www.happie.online is sinds november vorig jaar in de lucht. Bezoekers kunnen nu al bestellen bij meer dan twintig bedrijven in Enschede, met een snel groeiend aantal de komende tijd. Zo is er voor iedere smaak wat te vinden. Happie wil de consument en ondernemer blij maken met een eerlijk bestelplatform en de beste gebruikservaring. Voor de ondernemer is het kostenplaatje simpel en duidelijk: zij betalen 6 procent provisie, all-in.

Gemakkelijk bestellen
Voor de consument die al gewend is om online eten te bestellen heeft Happie geen geheimen. De website is goed toegankelijk en heeft een zeer duidelijk bestelproces. Met enkele klikken is een maaltijd te bestellen. Dankzij een goede web-applicatie is dit ook op de mobiele telefoon goed te doen.

Leuke deals
De ambitie van Happie is om de kosten voor de consument en ondernemer zo laag mogelijk te houden. Door de lage kosten van de ondernemer kunnen ook zij de prijzen voor het bestelde eten laag houden én zelfs leuke acties aanbieden, uiteenlopend van speciale kortingsacties tot een gratis drankje bij bestellen. Diverse ondernemers bieden nu al mooie kortingen aan, waardoor het dus zeker loont om eens de prijzen te vergelijken. Zo heeft iedereen voordeel bij het gebruik van Happie.

Beleving
Happie is ook via social media actief met een mooi stukje promotie. Zo worden op de Facebook-pagina 'HappieBestellen' al leuke winacties gehouden. Daarnaast tonen ook de restaurants zelf hun lekkerste gerechten met foto's die ons doen watertanden. Dit geeft dan een mooi inzicht in de grote diversiteit en kwaliteit die de restaurants leveren.

Optimaal proces
Happie.online is achter de schermen druk bezig met nieuwe mogelijkheden en wensen die vanuit de ondernemers zelf komen. Het doel is om het platform zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun behoefte. Zo kunnen ondernemers ook hun volledige menukaart op Happie plaatsen en deze gemakkelijk bijhouden, wat ook weer handig is voor hun eigen websites. Happie wil dus nadrukkelijk niet de website van de ondernemer zelf vervangen, maar een mooie toevoeging zijn op hun eigen mogelijkheden.

Probeer het zelf!
Maak ook eens kennis met Happie voor uw volgende bestelling; kijk voor meer informatie en bestellen op de website: www.happie.online