Afbeelding
Foto:

Nieuwe locatiedirecteuren

ENSCHEDE - Het Stedelijk Lyceum heeft voor twee van haar locaties, Vakschool Het Diekman en Kottenpark nieuwe locatiedirecteuren aangesteld.


Maike Warrink-Lotgerink zal vanaf 1 maart 2019 het stokje overnemen van Paulien de Jong. Vanaf 1 maart zal Paulien zich concentreren op Het Stedelijk Vakcollege.

Het Diekman
Maike Warrink-Lotgerink (Enschede, 1982) gaat leiding geven aan praktijkschool Vakschool Het Diekman. Zij werkt momenteel nog als teamleider HAVO bij het Bataafs Lyceum in Hengelo. Haar 'roots' liggen in het VMBO en zij werkte onder andere ook voor het OPDC Enschede, het vroegere Expertisecentrum van Het Stedelijk Lyceum.

Kottenpark
Drs. Jan Volbers is per 1 april 2019 tot directeur van Kottenpark benoemd. Hij volgt de pensioengerechtigde Bram Distel op die jarenlang het gezicht van deze locatie van Het Stedelijk Lyceum is geweest.

Projectmanager
Jan Volbers (Enschede, 1965) werkt momenteel als projectmanager van het Pre-University programma van de Universiteit Twente. Na zijn opleiding Toegepaste Onderwijskunde aan deze universiteit, werkte Jan Volbers bij diverse werkgevers en als zelfstandig ondernemer. In 1996 kwam hij in dienst van de Universiteit Twente. Vanaf 2008 ontwikkelde hij heel succesvol het Pre-University programma.