Afbeelding
Foto:

Krat met bio-groenten. Lekker en gezond van Twentse grond

BORNE - Vertwenz (in Borne) bezorgt biologische groente- en/of fruitpakketten in stedelijk Twente, van Wierden tot Oldenzaal en Enschede. Zoveel mogelijk uit Twente en van het seizoen. Elke week een vers en gevarieerd pakket met groente/fruit. Zowel voor kleine als grote huishoudens. Zonder fratsen, dus stoppen of even niet kan zonder een opzegtermijn. Zo smaakvol is Twente.

Wat lekker en gezond is, hoeft niet van ver te komen. Drie biologische groentetelers in Twente verbouwen gezonde en smaakvolle groenten. Elk seizoen valt er weer wat anders te oogsten aan blad-, wortel-, vruchtgroenten, kolen, peulen en aardappelen. Van een heel gewone winterpeen tot vergeten groenten zoals winterpostelein en nieuwe groenten zoals mosterdblad. Het hele jaar door worden er meer dan 50 verschillende groenten geoogst, die hun weg van oale grond naar Twentse mond vinden. De smaakhelden van Twentse grond die dit met veel passie en hard werken mogelijk maken zijn Bietenrood uit Rossum, de Witte Raaf uit Denekamp en De Viermarken uit Enschede. Zo van de boer bij u thuisbezorgd en dat voor een eerlijke prijs. Geef om uw gezondheid en laat uw smaakpapillen zingen.

Probeer het!
Wekelijks verse, biologisch, lokale en lekkere pure groenten, zo van het land in jouw groentepakket? Vertwenz wenst je nog veel smakelijke en gezonde maaltijden. Waarom zou je het niet eens proberen? De bezorging aan huis is gratis en je kan stoppen wanneer je wilt. Geen fratsen, want daar houden wij zelf ook niet van (Jan & San, www.vertwenz.nl)