Afbeelding
Foto:

Hulp bij beter slapen met 'hersenfitness'

HAAKSBERGEN - Slecht Slapen? Stress? Onrust? Hersenfitness helpt voor een optimaal functionerend brein.

Je brein is verantwoordelijk voor al je gedachten, gevoelens en gedrag. Dus ook voor stress, slapeloosheid, hyperactiviteit en depressiviteit. Het mooie is, dat je brein flexibel en veerkrachtig is. Het kan zichzelf aanpassen en verbeteren.

Neurofeedback
NeurOptimal neurofeedback is een vorm van hersenfitness; het helpt je brein om zo goed mogelijk in conditie te blijven. Tijdens de neurofeedbacktraining zit je rustig in een stoel. Net als bij een EEG, meten een paar sensoren op je hoofd de hersenactiviteit. Geavanceerde software monitort je brein en geeft de hersenen een signaal wanneer je uit balans raakt. Dat signaal leert je brein dat er iets gebeurt wat niet de bedoeling is. Je hersenen sturen zichzelf bij.

Resultaten
Na een aantal trainingen merk je dat je 's ochtends uitgerust opstaat, dat je lekkerder in je vel zit, dat je een helder hoofd hebt en je beter kunt concentreren en dat je de zonnige kant van het leven weer ziet. NeurOptimal is de meest geavanceerde neurofeedbacktraining ter wereld die in het Gewoon Gezond Centrum te Haaksbergen wordt deze gegeven.

Meer informatie
Wil je beter slapen, je beter voelen of beter presteren? Kijk dan eens op www.gewoongezondpraktijk.nl. Online een afspraak inboeken is mogelijk. Ook 's avonds. Overigens hebben topsporters en topmusici de hersentrainingen ook ontdekt. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden! Vergoeding vanuit de meeste aanvullende verzekeringen.