Afbeelding
Foto:

Het Leven is Vurrukkulluk

HAAKSBERGEN - Op woensdag 23 januari is 'Het Leven is Vurrukkulluk' te zien in het filmhuis van De Kappen. De liefdesverhalen en verlangens van verschillende mensen lopen door elkaar in het kleurrijke Amsterdam van de jaren zestig.


Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees en Boelie samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer.

Regisseur
Het was al meer dan 50 jaar de wens van regisseur Frans Weisz om het boek van Remco Campert te verfilmen. Om het verhaal recht aan te doen zijn vader Frans en zoon Geza Weisz samen meerdere malen bij Remco Campert op bezoek geweest.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Kappen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.