Afbeelding
Foto:

Schaats4daagse

ENSCHEDE - Na het succes van vorig jaar organiseren D.S.V. de Skeuvel en IJsbaan Twente komende voorjaarsvakantie de tweede Enschedese schaats4daagse.


Van dinsdag 19 februari tot en met vrijdag 22 februari is het mogelijk om dagelijks een afstand van 4, 8 of 16 km te schaatsen. Daarnaast is het dit jaar voor de echte liefhebber mogelijk om in vier dagen de elfsteden afstand te rijden, dus 50 km per dag.

Stempelkaart
Er kan zowel 's ochtends van 9.30 tot 12.00 uur als 's avonds van 20.00 tot 22.30 uur geschaatst worden. Hierbij wordt aanwezigheid afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je op de vierde dag een mooie medaille. Kan je één van de dagen niet? Geen probleem, het is namelijk mogelijk om op een andere dag de dubbele afstand te schaatsen.

Informatie
Deelname aan de schaats4daagse kost €15,- en inschrijven kan via s4d.skeuvel.nl. De schaats4daagse is een evenement voor alle doelgroepen. Van jong tot oud, recreatief tot zeer ervaren, iedereen is welkom! Kijk voor meer informatie op s4d.skeuvel.nl of mail naar s4d@skeuvel.nl.