Afbeelding
Foto:

Milieuvriendelijk autowassen tijdens de Winter!

Het is weer winter, de temperatuur gaat weer dalen. Het wordt dus tijd om uw auto goed te beschermen tegen winterse weersomstandigheden. Langdurig zout en pekel op uw auto in combinatie met neerslag kan de lak en onderzijde van uw auto aantasten en in een versnelde fase roest veroorzaken.

Wij adviseren bij deze weersomstandigheden te kiezen voor een wasprogramma met minimaal wax, bodemreiniging en bodemwax. Hierdoor blijft de autolak en de onderkant van de auto langer beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Milieuvriendelijk
autowassen

Tijdens het wasproces bij Perfect Carwash wordt er gemiddeld 300 liter water per auto verbruikt. 80% van dit water wordt gerecycled, hier gaat een geheel door Perfect Carwash zelf ontworpen recycle proces aan vooraf. Grote bassins onder de wasstraat worden gebruikt om het gebruikte waswater tot rust te laten komen zodat vuildeeltjes kunnen bezinken. Tijdens dit proces gaan bacteriƫn de vuildeeltjes te lijf waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt. Nieuwsgierig welke energiebesparende oplossingen Perfect Carwash nog meer gebruikt? Bekijk hiervoor onze website.

?Profiteren in december
Profiteer tot en met zondag 6 januari 2019 van een hoge korting op het beste autowasprogramma en glansstraat! Perfect Wash + Perfect protect + glansstraat van 28,50 voor slechts 19,50 euro.

Giftbox
Bent u nog op zoek naar een cadeau voor onder de kerstboom? Vraag bij de kassa naar onze giftbox! Wilt u op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en blijf altijd op de hoogte. www.facebook.com/perfectcarwashNL.


Met glanzende groet,
Het team van Perfect Carwash!
www.perfectcarwash.nl