Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service met nieuwe naam bij Vakgarage Velthuis

LOSSER - Autobedrijf JAMES in Losser gaat vanaf 1 januari verder onder een nieuwe naam én met een nieuwe formule. Het bedrijf gaat dan door als Vakgarage Velthuis. Bestaande klanten mogen rekenen op de vertrouwde service die zij de afgelopen jaren al kregen.

Twee jaar geleden nam Thijmen Velthuis de werkplaats over van Michiel Wegdam, toen nog onder de vlag van James Autoservice. Deze formule is echter sterk gericht op de zakelijke rijder en minder op de overige automobilisten. De afgelopen twee jaar werd dan ook al het nodige veranderd binnen het bedrijf.

Vertrouwde service
De leaserijders blijven straks hun vertrouwde service houden. In de moderne werkplaats voert het team reparaties uit aan personenauto's en bestelwagens van alle merken en typen. Daarnaast biedt het bedrijf ook een mooie selectie occasions aan. Vakgarage Velthuis zet de vertrouwde service voort, met onder meer uitgebreide garantie op onderhoud en bij aankoop van een jonggebruikte auto. Ook voor een aankoopkeuring, wintercheck of reparatie bent u in 2019 weer van harte welkom.

Nieuwe huisstijl
Zowel voor als achter de schermen gaat er een en ander veranderen. Zo krijgt het bedrijf de nieuwe rood en grijze huisstijl van Vakgarage, Ook komt er een nieuwe website, www.vakgaragevelthuis.nl. Vakgarage Velthuis gaat ook nog diverse leuke acties houden om de overgang extra feestelijk te maken voor alle bestaande én nieuwe klanten.

Kom langs
Ook in 2019 bent u van harte welkom bij Vakgarage Velthuis aan de Broekhoekweg 42 in Losser. Bel met 053-53 85 400 of kijk vanaf 1 januari op de nieuwe website, www.vakgaragevelthuis.nl