Afbeelding
Foto:

De donkere dagen tegemoet met Herman Bosch

ENSCHEDE - De donkere dagen van het jaar zijn in volle gang. De eerste echte koude dagen zijn inmiddels weer een feit. De auto krijgt het altijd zwaarder te verduren, waardoor oude accu's het wel eens kunnen begeven. Gelukkig kan Auto Elektronika Herman Bosch u weer snel op weg helpen.

Het bedrijf aan de Wooldriksweg 138-a in Enschede heeft een grote ervaring op het gebied van accu's, evenals de levering en revisering van dynamo's en startmotoren. Zij voeren de merken Bosch, Valeo, Lucas, CAV Magneti, Marelli, Hitachi, Mitsubishi, Nippondenso en Caterpillar. Zo mag u rekenen op een vakkundig resultaat met de juiste onderdelen. Ook diverse auto- en motorgarages, transportbedrijven, busmaatschappijen en anderen vertrouwen op de uitstekende service en vakkennis van Auto Elektronika Herman Bosch.

Vervang de accu
Een accu heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer zes jaar, wat minder is wanneer u veel ritten maakt. Wanneer de auto af en toe startproblemen heeft is het verstandig om de accu te laten controleren en op tijd te laten vervangen. Een expert als Herman Bosch kan u dan passend advies geven over de juiste accu voor uw specifieke auto. Naast nieuwe accu's voor auto's kunt u ook auto's krijgen voor motorfietsen, caravans, kampeerauto's en andere toepassingen. Ook met een oldtimer bent u van harte welkom!

Zien en gezien worden
De donkere dagen heten niet voor niets zo; we zijn vaker op pad in het donker waardoor goede verlichting essentieel is voor de veiligheid. Zien én gezien worden met de juiste verlichting voorkomt veel ongelukjes. Zo kan Herman Bosch ook uw verlichting vervangen wanneer dit nodig is. Ook hier staat de technologie niet stil. Zo zorgen LED-koplampen voor een uitstekend zicht met een grote lichtopbrengst ten opzichte van oudere koplampen.

Brede service
Auto Elektronika Herman Bosch levert ook autoradio's, Bluethooth- en navigatiesystemen van diverse merken. Deze kunnen met toebehoren worden geleverd en kunnen – indien gewenst – ter plaatse worden ingebouwd. Ook voor airco-onderhoud, een standkachel of autoalarm bent u aan het juiste adres.

Kom langs
Auto Elektronika Herman Bosch is gevestigd aan de Wooldriksweg 138-a, 7512 AW in Enschede. Telefoon: 053 – 431 9995, of kijk op: www.hermanbosch.nl