Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Enschede ook in 2019 uw betrouwbare partner

ENSCHEDE - Auto Bleeker Enschede mag terugblikken op een mooi jaar. Ook in 2018 kon u als klant weer rekenen op de vertrouwde service en vakmanschap dankzij jarenlange ervaring. Ook in 2019 bent u weer aan het juiste adres voor service of aankoop van een jonggebruikte auto.

Auto Bleeker Enschede biedt altijd een ruime selectie occasions aan van alle merken en scherp geprijsd. In de moderne werkplaats bent u van harte welkom met alle merken en typen auto's. Of u nu komt voor de winterbandenwissel, een airco-service voor de zomer, schadeherstel of uw periodiek onderhoud, u mag rekenen op een snel en vakkundig resultaat met duidelijke afspraken. Ook op het gebied van zakelijke lease kan Auto Bleeker Enschede u van passend advies voorzien.

Verhuur
Auto Bleeker Enschede is ook sterk in het verhuren van auto's met INQAR Bleeker. Zo huurt u een auto, bestelbus of zelfs verhuiswagen tegen scherpe tarieven, ook in 2019. INQAR Bleeker kan u ook scherpe huurtarieven bieden voor langere periodes, zoals bijvoorbeeld een wintersportvakantie.

Kom langs
Auto Bleeker Enschede verwelkomt u ook graag in 2019. De medewerkers wensen u fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Auto Bleeker Enschede is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl/enschede