Afbeelding
Foto: Johan Reijnders

Vanaf 15 december kunnen we eindelijk schaatsen

BOEKELO - Op zaterdag 15 december organiseert de Boekelose Ondernemers Vereniging de jaarlijkse kerstmarkt in Boekelo. Hier zal ook een schaatsbaan voor kinderen zijn en kunt u shoppen bij candle-light.


Dit jaar is de kerstmarkt uitgebreid en zullen er 40 kramen staan waar u onder andere leuke kerstcadeautjes en diverse lekkernijen kunt halen. Omdat de markt dit jaar meer ruimte nodig heeft is deze verplaatst naar het marktplein (Meester Schierbeekplein) in de kern van het dorp. Ook zijn de winkels in Boekelo geopend tot in de avonduren.

Gezellig aangekleed
Naast de diverse kraampjes die u tegen zult komen, zijn de kerstmarkt en het dorp gezellig aangekleed met een arrenslee, een kerststal, een jeu de boule baan en een après-ski bar. Ook staan er vuurkorven waar lekker u zich lekker kan opwarmen onder het genot van een hapje of drankje. De kerstmarkt begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Leuke activiteiten
Om gezellig 's avonds te kunnen shoppen hangen er lichtjes en staan er vuurkorven bij de winkels in het dorp. De winkels in Boekelo zijn geopend van 08.30 uur tot 21.00 uur. Naast dat de winkeliers langer open blijven en de gezellige kerstmarkt is er voor de kinderen dit jaar ook een schaatsbaan neergezet. Voor de schaatsbaan hoeven de kinderen geen schaatsen mee te nemen, deze kunt u namelijk lenen bij de schaatsbaan. Deze schaatsbaan is mogelijk gemaakt door de ondernemers van de Boekelose Ondernemers Vereniging. De schaatsbaan is geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Serious Request
Een deel van de opbrengst van de kerstmarkt en schaatsbaan gaat naar Serious Request. Er is dus voor elk wat wils op de kerstmarkt in Boekelo.

Verloting
De Boekelose Ondernemers Vereniging heeft een ook een bon van €150,- ter beschikking gesteld. Deze wordt onder de bezoekers van de kerstmarkt verloot en is in te leveren bij de winkels en andere bedrijven die bij de Boekelose Ondernemers Vereniging zitten. Dit zijn winkels zoals: COOP ter Wengel, cafetaria 't Spoor, eetcafé De Buren, Het Pakhuys Wonen, La Deut Mode & Accessoires, Resort Bad Boekelo, Twepa en vele andere. Om te weten welke ondernemers nog meer lid zijn van de Boekelose Ondernemers Vereniging kunt u kijken op: www.ondernemendboekelo.nl/directory/.

Komt u ook?
Kom op 15 december candle-light shoppen, schaatsen of gezellig langs op de kerstmarkt in Boekelo, het belooft een gezellige avond te worden!