Afbeelding
Foto:

Meat & More Haaksbergen: natuurwinkel voor hond en kat

HAAKSBERGEN - Een natuurwinkel voor hond en kat? Jazeker, waarom niet? Voor mensen is het al langer heel normaal dat er natuur- en reformwinkels zijn. Voor honden en katten echter, blijft het nog wat achter.

De gedachte 'moet dat nou allemaal' en 'doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg' horen wij nog regelmatig. En toch wisten wij dat we vijf jaar geleden met 'Meat & More' een gat in de markt hadden gevonden op het gebied van natuurlijke gezondheid op zowel fysiek als mentaal gebied. Met nog twee andere soortgelijke goed lopende winkels in Nederland wisten we dat we in deze regio onze natuurwinkel op een positieve manier konden neerzetten. Vanwaar de naam? Vijftien jaar geleden begonnen we met de verkoop van verse vleesvoeding en voedingsadvies voor honden en katten dus daar ontstond 'Meat'. Bij het starten van de winkel in Haaksbergen vulden wij het vlees aan met natuurlijke brokvoeding, gedroogde snacks, duurzaam speelgoed, natuurlijke gezondheidsproducten en andere leuke hebbedingen. Alles onder de noemer 'More' dus. Onze naam was geboren. En op 30 november vierde deze alweer zijn vijfde verjaardag!

Natuurwinkel
Precies op de dag van ons vijfjarig bestaan hebben wij onze nieuwe natuurwinkel geopend. Nog steeds aan de Jhr. Von Heijdenstraat in Haaksbergen, maar nu op nummer 29. Ons oude pand was gezellig, was knus maar we groeiden echt uit ons jasje. Graag wilden we meer assortiment, een aparte praktijkruimte voor onze homeopathiepraktijk, voedingsconsulten en voor holistisch dierenarts Eduard Deckers die om de maandag bij ons praktijk houdt. We hebben dit kunnen realiseren na acht weken klussen en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Breed assortiment
De winkel is uitgebreid met nieuwe merken rauwe vleesvoeding, er zijn nieuwe natuurlijke merken brokvoeding bijgekomen, we hebben nu ook meer keus in riemen en halsbanden en het assortiment speelgoed en snacks is flink uitgebreid. Al met al een geweldige stap die we hebben kunnen maken. En de reacties zijn positief, dat maakt het extra leuk. We zijn dus een stukje groter geworden, maar niet minder persoonlijk. We nemen de tijd voor advies, om te luisteren naar eigenaren. Geen dier is het zelfde, elke hond of kat is anders en dat maakt de adviezen dus ook individueel en persoonlijk. Dit geldt voor zowel advies op voedingsgebied, maar zeker ook op het vlak van mentale en fysieke natuurlijke gezondheid. Puur natuur, terug naar de basis en aandacht voor dier en eigenaar; daar staan we voor! Kijk op: www.meatandmorehaaksbergen.nl of Facebook: meat & more.