Shutterstock
Shutterstock Foto:

Open dag Menkotoren

ENSCHEDE - Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal of een leuke basisschool voor uw kind? Kom dan kijken op het open huis van kindcentrum Menkotoren-Kinderdomein.


Op woensdag 19 december kunt u van 9 tot 12 uur de school en de peuterspeelzaal 'in bedrijf' zien. Op de peuteropvang bereiden we uw peuter spelenderwijs voor op de basisschool. Wij zorgen voor een doorgaande lijn van voorschool naar de vroegschool (groep 1). De leerkrachten van groep 1 en 2 en de pedagogisch medewerkers van de peuteropvang organiseren samen thema's met educatieve activiteiten. Kinderen kunnen vanaf hun tweede verjaardag naar de peuteropvang.

Onderwijs methode
Op basisschool Menkotoren verbinden we het leren aan de maatschappij om ons heen. In ons onderwijs sluiten we aan bij de ontwikkeling van de kinderen. We geven Engels vanaf groep 1 en in alle groepen werken we met lessen van de Gelukskoffer. Zo bouwen we aan een fijne sfeer. Via ondernemende projecten is er ruimte om 21st century skills te ontwikkelen en de wereld te verkennen. Op dit moment wordt gewerkt aan het inrichten van een eigen ontdeklab: hier kunnen kinderen aan de slag met programmeren en ontwerpen.

Komt u ook?
Kom dus op woensdag 19 december naar de Rijnstraat 15. Ook uw peuter is welkom.