Afbeelding
Foto:

Natuurwerkdag Lonnekerberg

LONNEKER - Lekker naar buiten tussen Kerst en Oud en Nieuw? En gelijk even wat kilootjes eraf? Dat kan op de gezellige natuurwerkdag op zaterdag 29 december op de Lonnekerberg. Deze natuurwerkdag wordt georganiseerd door de natuurwerkgroep EnHOe, waarmee IVN Oldenzaal samenwerkt.


We gaan een plek vrij maken om zo de heide daar weer een kans te geven. Lekker zagen en slepen, want het afgevoerde materiaal verwerken we op een natuurlijke manier in de bosrand. Iedereen kan meedoen, ook kinderen zijn van harte welkom. Wel onder begeleiding van een volwassene.

Programma
We verzamelen zaterdag 29 december om 9.00 uur bij het witte hek van Landschap Overijssel aan de Bergweg, tussen Bergweg 350 en de kruising van de Bergweg met Prins Bernhardpark. We werken tot 13 uur en iedereen krijgt soep aangeboden na afloop. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Aanmelden
Wij hebben er zin in, jij ook? Wel even aanmelden uiterlijk zondag 23 december via de site van IVN Oldenzaal: https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal.

Informatie
De natuurwerkdag wordt georganiseerd op zaterdag 29 december 2018 van 9.00 tot 13.00 uur bij het witte hek van Landschap Overijssel aan de Bergweg, tussen Bergweg 350 en de kruising van de Bergweg met Prins Bernhardpark. Aanmelden moet u uiterlijk zondag 23 december doen. De gegevens die nodig zijn voor de aanmelding zijn uw voornaam, achternaam, telefoon, emailadres, aantal volwassenen, aantal kinderen.