Focus in kerstsfeer

ENSCHEDE - Dans en theaterstudio Focus! wordt in de week voor de kerstvakantie 17 t/m 21 december omgetoverd tot een echt kerstpaleis.

Hier laten kids, tieners en volwassenen zien wat zij de afgelopen maanden geleerd hebben en hierbij kun jij aanwezig zijn. Voor iedere bezoeker bakt Focus! ook een heerlijke, verse oliebol en is er glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Tijdens deze dagen is er een raad en win actie. Raad jij hoeveel oliebollen er worden gebakken tijdens deze dagen? Dan win jij een mooie prijs!

De kijklessen
In de week voor kerst organiseert Focus! speciale kijklessen. 17 t/m 21 december zijn de lessen eenmalig toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar wat de leerlingen vanaf september hebben geleerd. Naast de kijkles is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten en medewerkers. Zij informeren je graag over de inhoud van de lessen en beantwoorden al jouw vragen.

Genieten
Tijdens de kijklessen zorgt Focus! ook voor wat lekkers. Je kunt een gratis oliebol met een warme beker chocolademelk of glühwein krijgen. Van iedere les wordt een preview gegeven van 30 tot 45 minuten. Deze week wordt een aangepast lesrooster gehanteerd, deze vindt je op www.focusstudio.nl. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de lessen en wie weet sta jij binnenkort ook bij Focus! te dansen.

Raad en win actie
Om het tienjarig jubileum te vieren, geeft de studio leuke cadeau's weg. Zo is er voor elke bezoeker een unieke dans-tas. Handig voor één van de leuke lessen bij Focus! Er wordt iedere Kijkles een bidon verloot. En is er een raad en win actie. Raad jij hoeveel oliebollen er worden gebakken tijdens deze dagen? Dan win jij een unieke sport tas met bidon. Je antwoord vul je in bij de receptie, op het speciale raad en win formulier.