Afbeelding
Foto:

Nieuwe koers filmhuis De Kappen slaat aan

HAAKSBERGEN - Filmhuis De Kappen is een nieuwe koers ingeslagen en dit heeft effect! Vorige week heeft het filmhuis bijna 200 bezoekers mogen ontvangen voor de film Mamma Mia! Here we go again. Ook de kinderfilms worden zeer druk bezocht. Zo werd de Sinterklaasfilm vorig jaar nog door 130 mensen bezocht; dit jaar waren dat er 200!


Sinds enige tijd is Susanne van Beest-Paf PR-vrijwilliger binnen het Kulturhus. Samen met de vrijwilligers van de Filmhuiscommissie zorgt ze ervoor dat er elke maand gemiddeld vier films worden vertoond. "Het Filmhuis kan rekenen op de inzet van een club gedreven mensen. Qua programmering proberen we een mooie mix samen te stellen. Ter versterking van de Filmhuiscommissie is er nog plek voor enthousiaste vrijwilligers", laat Susanne weten.

Populaire films
Regelmatig wordt gevraagd waarom populaire films als Bohemian Rhapsody of A star is born nog niet in Haaksbergen waren te zien. "Dat heeft alles te maken met licenties. Het goede nieuws is: die films komen eraan!", verzekert Susanne. Zo is net bekend geworden dat Bohemian Rhapsody op woensdag 6 maart gedraaid gaat worden. Andere films in januari en februari zijn I, Tonya, Het leven is vurrukkulluk, BlacKkKlansman en Niemand in de Stad. Voor de kinderen worden De kleine heks, The Lion King (uit 1994) en Hotel Transsylvanië 3 gedraaid. Kijk voor de meest actuele informatie op www.dekappen.nl/filmhuis

Informatie
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voor de voorstelling.