Afbeelding
Foto:

Sfeervol genieten
bij Copacabana

ENSCHEDE - Restaurant Copacabana opende in december 2011 haar deuren. Aan de Oude Markt 31 opende Marco Kurt een tapas-restaurant. Nu, zeven jaar later, is zowel de menukaart als de klantenkring fors groter.

Marco Kurt is geen onbekende met het runnen van een restaurant. Hij opende eerder met broer Simon het restaurant Los Ponchos. Deze ervaring kwam hem dan ook goed van pas toen hij zijn eigen restaurant opende. De eerste twee jaar waren een uitdaging; Enschede moest wennen aan het concept van tapas en de economische crisis gooide roet in het eten. Na twee jaar ontstond een hechte klantenkring. Copacabana moest een mooie aanvulling worden op het restaurant-aanbod, zónder natuurlijk direct te concurreren met Los Ponchos.

Uitgebreide menukaart
De menukaart is tegenwoordig een stuk uitgebreider. Naast de warme en koude tapas en grotere tapas-arrangementen is er ook een uitgebreide selectie vleesgerechten van de grill. Wie gaat voor vis of vegetarisch heeft eveneens een ruime keuze. Wie gewoon zin heeft in een lekkere maaltijd voor een lekkere prijs kan kiezen voor de daghappen. Deze worden de hele dag door geserveerd voor een vaste lage prijs. Kies bijvoorbeeld voor daghap spareribs, ossenhaas-spies, varkenshaas, tilapiafilet, vegetarisch of mixed-grill. Allemaal geserveerd met friet en salade. Wie ook graag geniet van een lekkere alcoholische versnapering kan eens het uitgebreide cocktailmenu doornemen.

Sfeervol
Copacabana heeft inmiddels een sfeervol terras dat ook een echte eyecatcher is. Binnenkort zal ook het interieur onder handen genomen worden. Want: blijven innoveren is belangrijk om de gasten een geweldige sfeer te blijven bieden. "Een interieurbouwer komt langs en gaat alles helemaal oppimpen", aldus Kurt.

Kom langs
Copacabana verwelkomt u graag voor een lekkere lunch, een sfeervol diner of natuurlijk een feestelijke avond met vrienden. Kom langs aan de Oude Markt 31 in Enschede. Bel met 053-434 35 35. Kijk ook op: www.copacabana-cafe.nl