Afbeelding
Foto:

Volle filmdag bij De Kappen Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Na het grote succes van Mamma Mia! Here we go again, gaat het filmhuis van De Kappen weer twee recente films vertonen op woensdag 19 december. 's Middags wordt voor de kleine bezoekers de films Pieter Konijn vertoond. 's Avonds wordt The Greatest Showman gedraaid. Een prachtige film!


Pieter Konijn
Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (O'G3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

The Greatest Showman
Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter 'de grootste show van de wereld', een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar® winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

Informatie
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Voor kaarten kunt u telefonisch contact opnemen met het nummer 053 - 573 02 50, de website www.dekappen.nl bezoeken of u kunt naar de theaterkassa gaan. Deze is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.