Afbeelding
Foto:

Genieten bij restaurant Het Middelpunt

ENSCHEDE - Restaurant Het Middelpunt in Enschede is al 25 jaar een begrip. Een perfecte plek voor een diner met vrienden of familie, of een warme hap voorafgaand aan een voetbalwedstrijd. Met een gezellige familie-sfeer zowel voor als achter de schermen is het volop genieten.

Restaurant Het Middelpunt heeft een mooie geschiedenis. In 1993 opende de familie Aslan hun eerste eethuis, gevestigd aan de Thomas de Keyserstraat. Tegenwoordig is dit cafetaria De Keizer, nog steeds in handen van de familie. En een perfecte plek voor een heerlijke snack.

Nieuwe plek
Dankzij de groeiende klantenkring ontstond het idee om naar een grotere locatie te gaan; een voormalige autoshowroom aan de Rembrandlaan 54-56. Dit is een plek waar de kinderen van de familie Aslan vroeger zelf speelden en veel leuke herinneringen aan hebben. Een perfecte plek voor hun familierestaurant dus, zo benadrukt Benjamin Aslan. Samen met zijn broer Zeki Aslan runt hij het restaurant. Zijn broer is kok, zijn zussen zijn zowel voor als achter de schermen actief evenals diverse andere familieleden. Werken met familie is leuk én uitdagend. "We hebben een goede taakverdeling. Ik zeg altijd: ik zorg dat ze binnen komen en mijn broer zorgt dat ze blijven komen.", grapt Benjamin.

Uitgebreide menukaart
De menukaart van Het Middelpunt is zeer divers. Voor iedere gast is er wat lekkers te vinden: van vlees tot visgerechten, maar ook pizza en pasta. Natuurlijk met een zeer uitgebreide grill-selectie, zodat de vlees-liefhebbers goed aan hun trekken komen. Ook wanneer gasten speciale wensen hebben die niet op de kaart staan probeert Het Middelpunt dit te regelen. Zelfs kreeft op bestelling is mogelijk. Allemaal geserveerd in een vriendelijke, gezellige sfeer én tegen nette prijzen. Ook groepen zijn natuurlijk van harte welkom in Het Middelpunt, hoewel reserveren dan aan te raden is. Dankzij hun uitstekende service bouwde Het Middelpunt een vaste klantenkring op, met uitstekende reviews op internet.

Kom langs
Restaurant Het Middelpunt is gevestigd aan de Rembrandlaan 54-56 in Enschede. Dagelijks geopend van 15.00 tot 23.00 uur. Bel voor reserveringen met: 053-43 17 020 of kijk op: www.middelpunt-enschede.nl. Of volg ons op Instagram, @hetmiddelpunt of op Facebook voor leuke updates. Ook catering is op afspraak mogelijk.