Afbeelding
Foto:

Remember Your December bij Salon de Beauté

ENSCHEDE - Tijdens de decembermaand krijgt Salon de Beauté versterking van junior schoonheidsspecialiste Chanel Munnik. December is de feestmaand en dat wordt gevierd met elke week een andere behandeling tegen feestprijzen.


Jezelf nog even in de watten laten leggen voor de feestdagen. Bij Salon de Beauté. zijn ze er klaar voor om in de decembermaand nog even flink uit te pakken. De verschillende behandelingen zijn een voor een scherp geprijsd en ze weten precies wat jij wel kan gebruiken in de soms hectische feestmaand. Je huid krijgt een oppepper met een professionele peeling met de Pro Power Peel van Dermalogica. Zo ben je weer helemaal fris en fruitig voor de kerstdagen met familie of vrienden. Of kies voor een peeling die je zelf thuis kan doen zoals de Rapid Reveal Peel, ook verkrijgbaar bij Salon de Beauté. De etui bevat 10 tubes waarmee je je huid keer op keer een enorme boost kan geven. Gewoon thuis en in je eigen tijd, de Rapid Reveal Peel is zelf makkelijk aan te brengen. Een aanrader van de professionals van Salon de Beauté.

Kerstcadeaus
Ook de ideale kerstcadeaus koop je bij Salon de Beauté. De prachtige huidverzorgingssets van Dermalogica bijvoorbeeld, tegen scherpe prijzen. Of kies voor een altijd gewaardeerde cadeaubon. Alles wordt deze maand feestelijk ingepakt voor onder de boom. Bij Salon de Beauté ligt de nadruk op een gepersonaliseerde huidverzorging. Dit kan in de praktijk door de schoonheidsspecialiste, maar ook thuis met een van de populaire producten.

Blijf op de hoogte
Je vindt Salon de Beauté Hetty van Gemert aan de Brinkstraat 333 in Enschede. Benieuwd wat Salon de Beauté voor jou kan doen? Aarzel dan niet op contact op te nemen, telefonisch via 053 - 4321412 of mail naar info@hettyvangemert.nl. Hou ook de website www.hettyvangemert.nl/ in de gaten of volg de salon op Facebook: Salon de Beauté-Hetty van Gemert