Afbeelding

Prijzenregen voor SJO-judoka's in Almere

ENSCHEDE - Stichting Judosport Oost (SJO) was zondag met 19 judoka's aanwezig bij het TopJudo toernooi in Almere.

De deelnemers uit Enschede en omgeving bleken zeer goed in vorm: ze veroverden maar liefst 16 podiumplekken. In de leeftijdscategorie tot 10 jaar werd Rana Gök kampioen. Bij de judoka's tot 12 jaar oud wisten Tim en Noa Roesthuis en Luuk Mannebeek het goud te bemachtigen. Hugo Hesselink mocht in de categorie -15 eveneens de hoogste podiumplaats betreden. Ook ging er veel zilver mee terug naar Enschede. In de leeftijd -12 werd Jasmien Hamad tweede. Bij de deelnemers tot 15 jaar veroverden Casper Kleinhout, Yorben Pereboom, Jouke Snippe en Vera Smit de tweede plek. In de groep tot 18 jaar haalden Jacky Pulles, Owen Taylor en Di-Kun Ma zilver. Brons was er voor Ruben Koning en Amber Littouw. Zij kwamen beide uit in de leeftijdscategorie tot 15 jaar. Al met al dus een zeer geslaagd weekend.