Afbeelding
Foto:

Betaalbare kleding op maat voor élke vrouw!

ENSCHEDE - Klasjiek damesmode in Enschede heeft een mooi concept: een kleinschalige winkel in uw buurt die toch verrassend veel mogelijkheden biedt. Klasjiek's slogan is dan ook: betaalbare damesmode, voor élk type vrouw. En dit bedoelen zij in de breedste zin van het woord: elke stijl, in elke maat en voor alle leeftijden.

Klasjiek koopt kleding in bij leveranciers. De gemiddelde prijs is tussen de € 20,- en € 35,-. Daarnaast maakt Berlinda Vulker zelf ook kleding op maat; van maat 34 tot 60. U bepaalt dan het kledingstuk. Of het nu gaat om een jurk, blazer, broek, rok, tuniek of een ander kledingstuk. U geeft dan uw voorkeur en snit aan en maakt een keuze uit het uitgebreide stoffenpalet. De prijs is afhankelijk van de soort stof, het aantal meters en natuurlijk hoe lang het duurt om het kledingstuk zelf te maken. De gemiddelde prijs van op maat gemaakte kleding is tussen de € 50,- en € 80.

Winter-mantels
In deze tijd van het jaar is een winter-mantel natuurlijk ook heerlijk. Behaaglijk warm, stijlvol en tijdloos. De eigengemaakte winter-mantels hebben een vaste prijs; deze zijn tot maat 42 namelijk € 150,- . Vanaf maat 44 betaalt u € 200,-

Visie
Klasjiek heeft ook een bijzondere eigen visie: zij zijn 'merkenblind'. Niet de kleding, maar de vrouw zelf is het merk'! Dus als u het label van Klasjiek op een kledingstuk ziet, ziet u de keuze van de vrouw die het draagt. Persoonlijker kan het niet.

Missie
Klasjiek heeft als missie de vrouw zelfbewust te laten zijn. Klasjiek wil haar prikkelen en uitdagen om zichzelf te zijn en dat te laten zien. Iedere vrouw is mooi. De zelfbewuste vrouw hoeft zich niet aan te passen aan matentabellen en ze hoeft ook niet aangewezen te zijn op de 'one size fits all'. De kleding moet zich aanpassen aan de vrouw.

Kom langs
Wilt u hip, stoer, casual of chique? U kunt terecht bij Klasjiek. Zie ook Facebook / Instagram/ www.klasjiek.nl. Klasjiek Damesmode is gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 27A, 7543 AV in Enschede. Bel voor informatie met: 053- 303 16 88 of mail naar: klasjiek@gmail.com. Klasjiek Damesmode is geopend op dinsdag tot en met zaterdag, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.