Afbeelding
Foto:

Open avond huidtherapie, make-up en meer!

ENSCHEDE - Donderdagavond 29 november houden Neoskin huidtherapie, Studio permanente make-up en Sajade afslanken gezamenlijk een open avond. Tijdens de open avond kunt u onder andere gebruik maken van gratis consulten, een gratis huidscan en is er een leuke goodie bag voor elke bezoeker. Tevens is de kledingtruck aanwezig met leuke en betaalbare dameskleding.

Minke Albrink is huid- en oedeemtherapeut van Neoskin. U kunt bij haar terecht voor een breed aanbod van huidbehandelingen, oedeemtherapie en verschillende laserbehandelingen. Dagelijks helpt zij mensen die last hebben van allerlei huidaandoeningen. Voorbeelden hiervan zijn couperose, littekens, overbeharing, acne, pigmentaandoeningen en oedeem (vochtophopingen). Daarnaast kunt u ook terecht voor huid verbeterende en verjongende behandelingen.

Studio
Studio Permanente make-up: Ilona Groeneweg heeft al ruim 16 Jaar ervaring in het aanbrengen van Permanente Make-up en Micro Blading. Jaarlijks doet zij diverse cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. Daarbij werkt zij uitsluitend met veilige pigmenten, hoogwaardige apparatuur en heeft ze een GGD vergunning en goedkeuring VWA. Een nauwkeurig en natuurlijk resultaat is wat u kan verwachten bij Studio permanten make-up.

Sajade Afslanken
Sandra Jasper heeft haar bedrijf al sinds 2008. In de loop van de jaren heeft zij al vele mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Naast begeleiding van het Straight away dieet kunt u bij Sajade ook terecht voor Cryotherapie. Cryotherapie is een methode waarbij plaatselijk vetcellen worden bevroren. De behandelde vetcellen bevriezen en vervolgens zal het lichaam deze afvalstoffen afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen.

Kom langs
U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur aan de Deurningerstraat 23 in Enschede.